10 facebook-grupper der redder dit familieliv!

“It takes a village to raise a child” – Vi tillader os at lave klassikeren om til “Det kræver en landsby at holde sig oven vande som forælder”. Som forælder forstår man pludselig betydningen af støtte, sparring, feedback, “friske øjne” (bogstaveligt talt…) fra sin “landsby”- og hvis man bevæger sig ud i et bæredygtigt familieliv, ja, så er det ikke altid lige at naboen, bedsteforældrene og mødregruppen bevæger sig med.

Og så er det vi siger Hurra for facebook! I dag er landsbyen online og her får du vores bud på 10 facebookgrupper enhver familie bør kende!

1. Favnenfuld.dk – Gruppen er en forældregrupper, der tager udgangspunkt i de 8 principper for ifavn/Attachment parenting. Formålet er hjælp og støtte.

2. Ammenet – En uundværlig kilde til viden om amning. Gruppen er lige nu lukket for rådgivning pga. juletiden, men tidligere opslag er en guldgrube af gode råd og opbakning.

3. Netværk for amning af børn 0-2 år – En støttegruppe for alle med interesse i amning. Drives af ammenet – der rådgives ikke i gruppen af ammerådgivere.

4. Netværk for amning af børn over 2 år – En støttegruppe for alle med interesse i amning af børn over 2 år. Drives af ammenet – der rådgives ikke i gruppen af ammerådgivere.

5. Baby-led weaning – BLW Danmark – Få og del tips, råd og erfaringer med andre BLW-familier.

6. Moderne Hjemmegående Forældre – Navnet siger næsten sig selv, er du hjemmegående finder du i gruppen inspiration og et fællesskab der kender din hverdag.

7. Frie Børn og forældre – Hjemmeskole – Alternative skoler – “Denne gruppe er for alle dem, der er nysgerrig på alternativer til den traditionelle skoleform og dem der allerede har erfaring med det alternative læringsmiljø. Gruppen er for at skabe netværk og støtte, for at inspirere og hjælpe, for et frirum hvor man kan dele bekymringer, frustrationer og spørgsmål.”

8. Stofblemødregruppen- Moderne Stoffer Til Mor Og Barn – Wetbags, stofbleer, bind, genanvendelige makeup-rondeller – alt hvad stofhjertet begærer.

9. Slyngegalleriet – Gruppen for alle der anvender et redskab til at bære deres barn.

10. Zero Waste Danmark – “For alle der er interesseret i zero waste, mindskning af affald og generel bæredygtig livsstil” – Der findes også en børnevenlig udgave Zerowaste – Børnefamilier

 

Familieliv
Forrige artikel
Næste artikel

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply